27 år gammel gamer får Victory Royale av en levetid

Fortnite: Battle Royale kan se ut som Player Unknown's Battlefields på mange måter. Det er de forskjellene som kuplen gjør det interessant på strategiske måter: Den største forskjellen mellom de to er Fortnites bygningsvei, noe som i stor grad krypteres fra spillets grunnbyggingsrøtter. Du starter spillet med en pickaxe, som du kan bruke til å samle ressurser fra bygninger, trær og lignende. Du kan bruke disse ressursene til å bygge vegger, trapper og plattformer. Etter min erfaring, gjør den raske bevegelsen og uforutsigbarheten av spillet grunnbygningen mer av en lark enn noe annet, selv om du ser det godt utplassert hver gang en gang, og selv om det ble mye større i det begrensede tid 50 vs. 50 modus. Det er imidlertid en ny strategi, som gjør en interessant bruk av systemet for det som synes å være en av de mer pålitelige strategiene for å vinne spillet.

Teknikken har blitt kalt "trapp til himmelen", som gir en ganske stor anelse om hvordan det fungerer. Folk har brukt det siden kort tid etter at Epic har sluppet spillmodusen, og du kan se massevis av videoer over Internett. I utgangspunktet starter du spillet ved å lande i et område med massevis av trær og andre ressurser og få gruvedrift så fort som mulig, ta noen bandasjer og våpen underveis. Du kommer da til de ytre kantene i den sikre sonen, og så begynner du å bygge opp så høyt du kan gå til du er så langt over resten av spillet at ingen annen spiller sannsynligvis vil legge merke til at du henger ut der i himmelen. Så begynner du bare å bygge en plank mot midten av den trygge sonen, som ikke bør være så vanskelig å gjøre for det meste av spillet. På slutten må du kanskje skyte en annen spiller, men høydefordelen burde virkelig hjelpe her. Hvis du er heldig, kan du kanskje vinne uten å skyte et skudd hvis ting blir rotete på bakken.

Mer ambisiøse / heldige spillere kan gjøre denne strategien nærmere til begynnelsen av kampen hvis de klarer å ta tak i det de trenger i kort rekkefølge, mens andre kan bruke den mer som en mid-to-late spilleteknikk når de allerede har fått en anstendig sniper rifle eller massevis av byggematerialer. Det grunnleggende konseptet er likevel det samme. Her er en anstendig opplæringsvideo:

Strategien er ikke uslåelig: folk kan skyte deg ned hvis de ser opp - rakettskyttere, spesielt, kan gjøre kort arbeid med strukturen din. Du kan også godt løpe inn i noen andre der oppe og må skyte den ut på toppen av verden. Du kan også bare finne teknikken litt vanskelig å utføre av en eller annen grunn, og vind opp med å plummeting til din død eller å gå tom for ressurser. Likevel ser det ut til å ta ut noe av det spillet kan ha på bakken, og det er sikkert en annen spillestil.

Det er et godt eksempel på noen av de fremvoksende spillene vi har begynt å se med denne raske kampens royale tittel: en annen kan være den tiden folk begynte å ri lagkamerater og raser ned døden på tvers av kartet. Epic virker forpliktet til å la disse tingene fortsette, også: En del av moroa med å lage et spill med en sterk freeform-komponent som byggesystemet ser bare hva spillerne gjør med å gjøre. Jeg ville bli overrasket om utvikleren gjorde noe for å understreke strategien ved å begrense bygghøyde eller noe slikt, men jeg ville være mindre overrasket over å se det introdusere en slags våpen spesielt utviklet for å la folk på bakken rote med folkens vei oppe i himmelen.

Men situasjonen utvikler seg, trappen til himmelen er et godt eksempel på hva som gjør dette spillet unikt, og det gjør meg interessert i hvordan Fortnite vil fortsette å vokse.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

← Older Post Newer Post →